photo by Joe Wolf

Voorwaarden

Aanvullende bepalingen en voorwaarden studiereis stadslandbouw in New York:

  1. Behandeling van inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.
  2. Voor vlucht en hotelkamer geldt: op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van de dan geldende tarieven. Het kan mogelijk zijn dat een toeslag moet worden doorberekend, hier informeren wij u dan zo spoedig mogelijk over.
  3. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging van deelname en een factuur; deze dient binnen 21 dagen te zijn voldaan.
  4. Tot en met 12 juli 2013 kunt u annuleren tegen betaling van € 150,- administratiekosten. Annulering van 13 juli t/m 13 september 2013 is mogelijk tegen betaling van € 1637,50 (50% van de reissom). Na 13 september 2013 is geen annulering meer mogelijk.
  5. Bij verhindering kan een plaatsvervanger van uw inschrijving gebruik maken. Eventueel in rekening te brengen omboekingskosten zijn voor rekening van de deelnemer.
  6. Bij onvoldoende belangstelling behouden wij ons het recht voor de reis te annuleren, u ontvangt dan uw reeds betaalde inschrijfgeld retour.
  7. Uiterlijk drie weken voor aanvang van de reis ontvangt u aanvullende praktische informatie (vluchtgegevens, adres hotel, etc.).
  8. U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering en eventueel een aanvullende ziektekostenverzekering (aan te bevelen bij een reis naar de VS).
  9. Er wordt overnacht in éénpersoonskamers. Wanneer u een gedeelde kamer wenst, kunt u dat bij uw inschrijving kenbaar maken.
  10. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.